sobota 9. marca 2013

Something like Superman? part 3

3. Kapitola
Zívla som si. Už tu sedíme štyri hodiny. Je pól jednej ráno.
„Nechceš ísť domov?“ spýtal sa ma tuším ten Niall. Prispato som sa usmiala a pokrútila hlavou.
„Prečo si tu vlastne?“ spýtal sa ma Zayn. Aspoň si myslím. Čo sa stále niečo pýtajú?
„Chcem vedieť či bude v poriadku.“ Odpovedala som mu. Asi sa čudovali, ale keď som ho uvidela jeho tvár, cítila som, čo už dlho nie.
„Páni a slečna pacient sa prebudil.“ Oznámila nám sestrička. Tí chalani sa tam ako prvý nahrnuli, ja som išla pomaly za nimi. Keď ich ten chalan uvidel usmial sa. Ostala som ako obarená. Ten jeho úsmev vyčaril vo mne stratený pocit, ktorí zomrel s mamou. Tie jeho jamky v lícach boli ako liek na moje jazvy. Louis mi luskol pred tvárou.
„Hallo? Zem volá záchrankyňu.“ Zasmial sa Louis. Zagánila som naň ho. Ten kučeravý chalan sa znovu usmial a ja som bola znovu v tranze.
„Ahoj ja som Harry.“ Predstavil sa mi a usmial sa. Ja som na neho hľadela ako cvok. Museli si o mne myslieť, že som ušla z ústavu.
„A ty sa ako voláš?“ spýtal sa ma. Ja som sa len usmievala a prikyvovala hlavou. Štuchol do mňa Niall a ja som sa zobudila.
„Ehm..ja..ja..som...,“ ako sa volám, capla som si po čele, „Rose.“ Usmiala som sa. Jasné, Rose správaj sa ako idiot, možno sa mu zapáčiš.
„Teší ma. Ďakujem, že si ma zachránila.“ Poďakoval mi a znovu sa usmial. Zase som bola v tranze.
„Harry asi by si sa mal prestať usmievať, lebo nám tu o chvíľu odpadne.“ Zasmial sa Liam. Ja som ho nevnímala. Zrazu do izby vletelo nejaké dievča. Hodila sa Harrymu okolo krku a začala pišťať.
„Harry, keď som sa to dozvedela, tak som sem hneď letela.“ Začala mrnčať. Keď sa pozrela na mňa, spoznala som ju. To je Kristen. Speváčka známa tým, že chodí so slávnymi chalanmi, aby bola viac slávna. Neznášam ju.
„A ty si kto?“ odporne sa opýtala sa ukázala na mňa.
„Moja milá, zachránila ti frajera. Keby niet jej, tak Harry je rozštvrtený na 3 časti.“ Odpovedal Louis s odporom. Mám taký pocit, že ju nemajú radi.
„Woho, tak môžeš ísť domov.“ Povedala a zamávala mi. Zagánila som na ňu. Keby nie ej ta infúzia k Harrymu pripevnená, tak by som ju s ňou zaškrtila. Krava.
„Tak páni, pán Styles môže ísť domov.“ Prišla sestrička.
„Dobre, zlatko. Ja musím isť, fotím photosoot.“ Zatvárila som sa kyslo. Namyslená primadona. http://25.media.tumblr.com/02c674f54cdfccd8a6ebbcfaa0aa4ff0/tumblr_mfkkikFx3M1r7py26o1_500.gif. Neznášam ju.
„No, dobre chalani. Idem konečne domov.“ Usmial sa Harry.
„Chcem ťa pozvať k nám, za to, že si ma zachránila.“ Navrhol Harry. Chcela som namietať, ale Zayn a Niall ma chytili pod pazuchu. Nechápavo som sa na nich pozerala.
„Prečo ma držíte?“ spýtala som sa a zdvihla obočie.
„Aby si nám tu neodpadla.“ Zasmial sa Niall.
„A to ako prečo?“ pozerala som sa na nich ako na cvokov. Už som pochopila prečo, Harry si vyzliekol tú nemocničnú košeľu. Mal na sebe len trenírky. Očervenela som a zakrútila sa mi hlava. Dobre, že ma držali. Všetci sa smiali na celé kolo. Najmä Niall a Zayn. Vymanila som sa z ich zovretia a udrela som ich.
„Už som hotový, môžeme ísť.“ Zavelil Harry. Tak som ich nasledovala.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára